Etkinlikler

 

İLGİ ÇEKENLER

  • DEİK - Türkiye-Afrika Ekonomi ve İş Forumu 07 Kasım 2016

    2-3 Kasım 2016 tarihlerinde, DEİK (Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu) tarafından Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı’nda gerçekleştirilen “Türkiye-Afrika Ekonomi ve İş Forumu”nda yer aldık.

  • Eduplus 4. Mali İşler ve Finans Yöneticileri Zirvesi 28 Ekim 2016

    Eduplus’un bu sene dördüncü kez düzenlediği ve 27 Ekim 2016 tarihinde gerçekleşen Mali İşler ve Finans Yöneticileri Zirvesi’nde Genel müdürümüz Didem Taner “Rekabette Bir Adım Önde Olmak İçin Müşteri Risklerinin Etkin Yönetimi” başlıklı sunumu ile konuşmacılar arasındaydı.

Past Events

  • Ticari Alacak Performans ve Portföy Yönetimi Konferansı 01 Kasım 2014

    Kredi ve risk yönetiminde alacak performans sistemlerinin etkin kullanımı konulu, hem yurtdışında hem de Türkiye’deki şirketlerin ödeme trendleri ve müşteri başarı hikayelerinin paylaşıldığı ve web tabanlı yeni Ticari Alacak Performans ve Portföy Yönetimi (T-APPY) platformumuzun tanıtıldığı konferansımız 23 Ekim Perşembe günü Point Hotel Barbaros’da gerçekleşti.

  • Alacak Performans ve Portföy Yönetimi Konferansı 27 Eylül 2013

    Kredi ve risk yönetiminde alacak performans sisteminin etkin kullanımının iş hayatını nasıl değiştirdiğinin, önümüzdeki döneme damgasını vuracak global trendlerin, piyasa ihtiyaçlarına cevap vermek üzere tasarlanmış Ticari Alacak Bilgi Paylaşım Platformu ve müşteri başarı hikayelerinin paylaşıldığı konferans 24 Eylül 2013 tarihinde Les Ottomans Otel'de gerçekleşti.

Başa Dön